iulie, 2024

This is a repeating event

lun08iul08:3018:00Tabără urbană de vară08:30 - 18:00 Locuri disponibile:Nu sunt informații disponibile! Cumpără acum!

Mai multe informații

Taberele urbane de vară Nerdvana kids se adresează copiilor curioși, dornici de aventură și nerăbdători să răspundă provocărilor noastre.

Fiecare săptămână de tabără urbană stă sub semnul supereroilor și este construită în jurul unei enigme de tip escape room, pe care copiii sunt invitați să o dezlege ghidați de către echipa noastră. Avem impresia că supereroii se descurcă mereu singuri, dar chiar și ei au nevoie de ajutor! Și… dacă supereroii vor fi salvați de către copii, reflectăm împreună și vrem să-i conștientizăm pe copii că adevărații eroi sau supereroi sunt chiar ei sau lângă ei.

În cadrul taberelor noastre, copiii vor lucra colaborativ pentru a rezolva provocările săptămânale și vor participa la o serie de ateliere motivante pentru a explora și aprofunda diferite aspect ale cunoașterii și creativității. Atelierele NerdvanaKids sunt concepute pentru a-i inspira pe copii, pentru a le stârni curiozitatea și entuziasmul pentru învățare și creativitate.

Programul unei săptămâni de tabără urbană se desfășoară de luni până vineri în intervalul orar 8.30 – 18.00 și va include o varietate de ateliere și activități.

Menționăm că atelierele pot varia săptămânal, oferindu-le copiilor noi experiențe și oportunități de învățare.

Locurile sunt limitate și vor fi alocate în ordinea achiziționării acestora. Dacă participantul lipsește una sau mai multe zile, taxa nu este returnabilă.

Costul săptămânal al taberei urbane este de 850 lei și include 3 mese zilnice (mic dejun, prânz, gustare). Mesele sunt asigurate de o firmă autorizată de catering cu o experiență de 17 ani în domeniu, iar planul alimentar este stabilit împreună cu un nutriționist.

Cei care achiziționează taberele urbane până vineri, 7 iunie 2024, vor beneficia de o reducere de 100 lei!

Mai multe informații despre taberele urbane Nerdvana Kids se regăsesc aici: https://kids.nerdvana.ro/tabere-urbane/

* costurile pentru deplasarea la muzee sunt acoperite în tariful taberei. Deplasarea la aceste obiective se face cu metroul, alături de profesorii însoțitori.

Mai mult

Cumpără acum

Cumpără acum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Folosim cookie-uri pentru a vă asigura cea mai buna experiență pe website-ul nostru. Continuarea navigării înseamnă că sunteți de acord cu acestea.
Află mai multe
X