Cursuri de programare & TIC

Disponibile pentru vârste
cuprinse între 6-11 ani.


Îi învățăm pe copii să folosească un calculator și să se familiarizeze cu aplicații de editare a textului sau de realizare a unei prezentări. Prin activități interactive și provocări specifice vârstei, îi încurajăm pe cei deja experimentați cu aplicațiile de birou, să facă primii pași în algoritmică prin metode vizuale.

Grupele sunt restrânse și sistemul de predare este tutoring, ceea ce oferă copiilor oportunitatea de a învăța în ritmul propriu, primind constant îndrumare și încurajare din partea profesorilor.

Tehnologia reprezintă un instrument esențial în pregătirea copiilor, de aceea considerăm că pentru a se adapta mai ușor mediului digital este important să știe operațiile de bază pentru utilizarea calculatorului.

Copiii vor învăța cum să-și gestioneze fișierele, vor exersa aplicații de birou (Microsoft Office Word, Microsoft PowerPoint), vor deprinde cunoștințe despre navigarea în siguranță pe Internet.

Învățarea unor limbaje de programare vizuală precum Scratch sau Mcreator le stimulează creativitatea, gândirea logică și îi pregătește pentru rezolvarea problemelor algoritmice.

Calendarul săptămânal al cursurilor de programare & TIC

Dacă ai nelămuriri legate de procesul de cumpărare, citește ghidul de cumpărare al cursurilor Nerdvana.

În cazul în care nu găsiți un interval favorabil, contactați-ne.
Vom încerca să găsim o soluție asfel încât copilul să poate ajunge la noi.