Taberele urbane la Nerdvana Kids

Disponibile pentru vârste
cuprinse între 6-11 ani.


Vara aceasta organizăm tabere urbane în fiecare săptămână din vacanță!

Ne adresăm copiilor curioși, dornici de aventură și nerăbdători să răspundă provocărilor noastre.

Fiecare săptămână de tabără urbană stă sub semnul supereroilor și este construită în jurul unei enigme de tip escape room, pe care copiii sunt invitați să o dezlege ghidați de către echipa noastră. Avem impresia că supereroii se descurcă mereu singuri, dar chiar și ei au nevoie de ajutor! Și... dacă supereroii vor fi salvați de către copii, reflectăm împreună și vrem să-i conștientizăm pe copii că adevărații eroi sau supereroi sunt chiar ei sau lângă ei.

În cadrul taberelor noastre, copiii vor lucra colaborativ pentru a rezolva provocările săptămânale și vor participa la o serie de ateliere motivante pentru a explora și aprofunda diferite aspect ale cunoașterii și creativității.

Atelierele NerdvanaKids sunt concepute pentru a-i inspira pe copii, pentru a le stârni curiozitatea și entuziasmul pentru învățare și creativitate. Menționăm că atelierele pot varia săptămânal, oferindu-le copiilor noi experiențe și oportunități de învățare.

Locurile sunt limitate și vor fi alocate în ordinea achiziționării acestora. Dacă participantul lipsește una sau mai multe zile, taxa nu este returnabilă. Cumpără acum!

Costul săptămânal al taberei urbane este de 850 lei și include 3 mese zilnice (mic dejun, prânz, gustare). Mesele sunt asigurate de o firmă autorizată de catering cu o experiență de 17 ani în domeniu, iar planul alimentar este stabilit împreună cu un nutriționist. 

Cei care achiziționează taberele urbane până vineri, 7 iunie 2024, vor beneficia de o reducere de 100 lei! Cumpără acum!

Pentru buna desfășurare a activităților, vă rugăm să consultați programul fiecărei ediții de tabără (aveți grijă să selectați programul perioadei corespunzătoare, în partea de jos a paginii) și regulamentul cadru în baza căruia vom funcționa pe durata acestora. Regulamentul cadru trebuie să fie printat, semnat și returnat organizatorilor în prima zi a taberei la care participați. Dacă nu sunteți de acord cu programul sau regulamentul de mai sus, NU puteți participa la nici una dintre tabere.

Activitățile în cadrul taberelor urbane

Programul unei săptămâni de tabără urbană se desfășoară de luni până vineri în intervalul orar 8.30 - 18.00 și va include o varietate de ateliere și activități:

O vizită la muzeu

Activități de conștientizare a ceea ce copiii au observat și descoperit în timpul vizitei: Încurajăm copiii să-și îmbogățească experiența educativă, oferindu-le oportunitatea de a aprecia mai mult bogăția culturală a lumii din jurul lor.

Ateliere de matematică și geografie

În cadrul atelierelor interdisciplinare de matematică și geografie, copiii vor explora concepte matematice aplicabile în diverse contexte geografice, vor rezolva probleme și exerciții de matematică, vor fi încurajați să gândească logic, să observe matematica din jurul lor și să realizeze rezolvarea pe pași a problemelor.

Experimente științifice

Copiii vor avea ocazia să-și dezvolte abilitățile de observare atentă, să descopere, să experimenteze ei înșiși pentru a-și îmbogăți cunoștințele științifice despre fenomene mecanice, magnetice și optice.

Ateliere de programare vizuală în Scratch

Îi îndrumăm pe copii să realizeze povești interactive, jocuri sau animații, punând în interacțiune diferite personaje. Cu ajutorul acestei aplicații, copiii învață bazele programării și cum să rezolve diverse probleme (debugging).

Ateliere de programare vizuală în Mcreator

Copiii vor proiecta și personaliza propriile unelte și ființe în Minecraft pe care vor învăța să le programeze și să le testeze. În timpul acestor activități, copiii vor dobândi cunoștințe de bază de editare a imaginilor, vor înțelegere procesul de construire a unui obiect 3D împreună cu textura acestuia și vor fi capabili să folosească instrucțiunile esențiale de programare.

Conversații, jocuri și exerciții în limba engleză

Copiii vor exersa limba engleză în situații comunicaționale inedite, își vor îmbogăți vocabularul, vor învăța să asculte activ un fragment în limba engleză, vor fi antrenați în jocuri și își vor dezvolta abilitatea de lucru în echipă.

Ateliere de lectură

Îi îndrumăm pe copii să citească activ și conștient, să identifice ideile principale dintr-un text, să reflecteze asupra mesajului textului și să-și imagineze cum s-ar modifica firul epic prin adăugarea unor trăsături fizice și morale personajelor întâlnite.

Ateliere de artă vizuală

În cadrul atelierelor interdisciplinare de arte și matematică, copiii vor explora conexiunile dintre aceste două domenii, își vor dezvolta abilitățile artistice, vor fi încurajați să-și exprime creativitatea prin intermediul artelor vizuale în timp ce descoperă concepte matematice.

Ateliere surpriză :)

În fiecare săptămână, copiii vor participa la un atelier-surpriză care-i va provoca, inspira și motiva să exploreze un concept sau propriul comportament.

Îndrumare în rezolvarea temelor de vacanță.

În cele din urmă, înțelegem că sunt elevi și că probabil au primit teme peste vacanță. Dacă au nevoie de ajutor, profesorii noștri îi vor ajuta să depășească orice obstacol întâlnesc.

* costurile pentru deplasarea la muzee sunt acoperite în tariful taberei. Deplasarea la aceste obiective se face cu metroul, alături de profesorii însoțitori.

Calendarul săptămânal taberelor urbane

Dacă ai nelămuriri legate de procesul de cumpărare, citește ghidul de cumpărare al cursurilor Nerdvana.

În cazul în care nu găsiți un interval favorabil, contactați-ne.
Vom încerca să găsim o soluție asfel încât copilul să poate ajunge la noi.